VERZORGINGEN

facial

Gelaatsverzorging

Voor huidverbetering ben je hier zeker aan het juiste adres. Als Huid Expert help ik je graag verder met al je vragen en een op maat gemaakt behandelplan. Dit alles natuurlijk weer met ecologisch en diervriendelijk verantwoorde producten. Er zijn verschillende behandelingen waaruit je kan kiezen alsook verschillende merken waar ik heel erg fan van ben. Ik begrijp dan ook dat het soms moeilijk is om door het bos de bomen te zien.

Daarom heb ik een behandeling met huidanalyse en eerste kennismakingsbehandeling voor jou in elkaar gestoken zodat je met advies en een goede verzorging buiten kan.

Wil je al eens rondsnuffelen in het aanbod gelaatsverzorgingen? Klik dan hier verder en ontdek alle opties die My Dear te bieden heeft.

pedi

Pedicure

Last van eeltpitten, eksterogen, teveel eelt, ingegroeide nagels wij bieden tal van diverse verzorgingen voor jouw voeten. Of wil je gewoon je voeten eens in de watten leggen? Doordat ik gespecialiseerde voetverzorging heb gevolgd weet ik met jou problemen wel raad. Loop niet langer met pijnlijke voeten en laat mij je voeten eens onder handen nemen en voel het verschil bij elke stap!

epi

Suikerontharing

Bij My Dear werken wij met Suikerhars. Wil jij eens komen proeven van deze ontharing? Lees alvast hier verder waarom ik voor suikerhars kies.

mani

Verzorgingen voor jouw handen

Je handen zijn het eerste contact met mensen, dus heb je die natuurlijk graag verzorgd! Hier kan je verschillend verzorgingen voor kiezen zodat je zeker iets vindt wat bij jou past!

Bij een manicure worden de nagelriemen naar achter geduwd, de nagels in de juiste vorm gevijld, eventueel een kleurtje erop en als afsluiting een zalige handmassage. mmmmmh
Liever Gellac? No problem, hier heb ik een veilig product voor gekozen.