PEDICURE

Pedicure

Onze voetjes, we kunnen niet zonder en toch verzorgen we ze zo weinig. Vreemd hé?
Leg ze ook eens in de watten en geef ze een heerlijke verzorging. Nadien zullen ze op wolkjes lopen!
Wat mag je verwachten?

Bij een gewone pedicure zal ik de nagels knippen en vijlen. De nagelriemen naar achter duwen en het teveel verwijderen.

Moest je pijn hebben door eelt, eeltpitjes, eksterogen… Dan laten we deze ook verdwijnen zodat er weer zachte voeten tevoorschijn komen, deze optie kan je kiezen bij gespecialiseerde pedicure.
Wil je er nog een leuk kleurtje op? Geen probleem, neem de optie lakken als extra en kies eentje uit mijn assortiment om ze nog eens te laten blinken.

Als kers op de taart sluiten we af met een heerlijke voetmassage! Moet je hier ook een optie voor nemen? Nee, deze krijg je er zo bij. Zin gekregen in een pedicure bij My Dear? Boek dan hier je afspraak.

Gespecialiseerde pedicure

Ook voor de meer gecompliceerde voetjes hebben we bij My Dear een oplossing. Heb je last van een ingegroeide teennagel die je kwelt bij elke stap die je zet? Kom dan eens langs en we bekijken samen de opties die je kan kiezen om dit probleem op te lossen.

Ook nagelreconstructies zijn hier een aanrader! In de zomermaanden loopt iedereen graag eens rond met een open schoentje. Het is in die periode dan ook echt fijn om mooie nagels te hebben. Heb je onlangs je teen gestoten of heb je een misvorming aan je nagel? Dit kan dan doormiddel van een reconstructie weer opgelapt worden zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken om die ene teen in dat mooie sandaaltje.

Heeft My Dear jouw voetproblemen opgelost? Laat dan even een leuke review achter op deze pagina.