GELAATSVERZORGING

Bio Peel Behandeling Salonnepro

Een bio peel is een biologische kruidenpeeling waarbij een mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen en/of plant-en fruit extracten op de huid aangebracht wordt. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met zichtbaar resultaat. Iedere peeling heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de ingrediënten optimaal door de huid opgenomene. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd.

Hoe werkt het?

De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de bio peel aangebracht door middel van een massage. Tijdens de massage kan de huid tintelen en/of licht branderig aanvoelen. Tijdens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt er na de massage een masker aangebracht. De behandeling wordt altijd afgesloten met een oil elixer afgestemd op het huidtype en een beschermende zonnefactor.

Wat doet de bio peel?

Wat de bio peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen en/of planten-fruitextracten. deze ingrediënten worden geactiveeerd door een speciale gel. Hierdoor worden de voedingsstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid.

In de herbal peel bevat alleen de spirulina alg al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen

De pumpkin peel zit boordevol mineralen, vitamine A en een vitamine B complex. Dit is terug te vinden in een mix van pompoen, fruitextract , limoengras en bromelaïne

In de amino acid peel bevinden zich alle 20 aminozuren, waarvan 9 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken. De amino acid peel bevat een mix van planten- en fruitextracten

De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd.

Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogt. Daarnaast heeft de bio peel een sterk ontgiftende werking.

Voor wie?

 • Algehele huidverbetering
 • Huidherstel
 • Herstel bij (uitgebluste) puistjes
 • Onderhuidse (talg)bultjes
 • Gladder huidoppervlak
 • Intensieve ontgifting
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Egalere teint
 • Fijnere poriën

Biopulse Therapy Gelaat - Salonnepro

Biopulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptide en vitaminen. omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

 

Hoe werkt het? 

U krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel.

Het pulserend gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Het masker blijft gedurende 45 minuten zitten en wordt daarna met een wasmassage afgenomen. De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien.

Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood va kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat doet het masker?

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Voor wie:

 • anti- aging, liftend en verstevigend
 • aanmaak collageen en elastine
 • afvoeren van afvalstoffen en toxines
 • verhelderen van hyperpigmentatie
 • verwijderen van dode huidcellen
 • verwijderen van verstoppingen uit de poriën
 • reguleren van de talgproductie
 • bestrijden van vrije radicalen

Biopulse Therapy Lichaam - Salonnepro

Biopulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage.

Bij volwassenen bestaat vetweefsel voornamelijk uit wit vetweefsel. Dit witte vetweefsel slaat vet op, maar kan het niet of moeilijk verbranden. Bruin vetweefsel daarentegen is geprogrammeerd om vet te verbranden. Er is lang gedacht dat alleen pasgeboren baby’s bruin vetweefsel hadden, maar enkele jaren geleden ontdekten onderzoekers dat volwassenen ook overblijfsels van bruin vetweefsel hebben. Daarnaast ontdekten deze onderzoekers dat er een aantal methoden zijn om wit vetweefsel de karakteristieken van bruin vetweefsel over te laten nemen.

Biopulse therapy richt zich naast het ontgiften en het verhogen van het zuurstofniveau , ook op de procedure om wit vetweefsel de karakteristieken aan te laten nemen van bruin vetweefsel. Hierdoor kan Biopulse therapy ingezet worden voor de behandeling van cellulite en ter ondersteuning bij afslanken.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptide en vitaminen. omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt het? 

U krijgt eerst een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, deze wordt volledig hard. Afhankelijk van de behandeling worden 1 of 2 zone’s gelijktijdig behandeld. De inwerktijd is 45 minuten. Het masker wordt daarna met een wasmassage afgenomen.

Wat doet het masker?

Het masker heeft een sterk ontgiftende, zuiverende en afvoerende werking. Daarnaast heeft Biopulse therapy ook een liftende werking op de spieren en de huid om op deze wijze lichaamscontouren meer definitie te geven.

Voor wie:

 • behandelen van cellulite
 • verstevigen van spieren
 • verstrakken van losse huid, zoals de knieën en bovenarmen
 • behandeling van puistjes op het lichaam
 • ter ondersteuning bij afslanken
 • het behandelen van lokale en/of hardnekkige ophoping van vetweefsel
 • ondersteunen van het lymfesysteem

Microdermabrasie - Salonnepro

My Dear biedt ook microdermabrasie aan, dit is een specifieke vacuüm techniek waarbij de huid als het ware gepolierd wordt. Hierdoor komen de oude en dode huidcellen los en deze worden afgevoerd. De oude huidcellen worden vervangen door nieuwe jonge cellen.

Een microdermabrasie-behandeling is intenser dan een scrub, maar veiliger dan een chemische peeling. Het resultaat en het aantal behandelingen dat je nodig hebt is heel persoonlijk. Het herstelproces van de huid is namelijk heel persoonsgeboden.

De microdermabrasie-behandeling is geschikt voor:

 • Huidverjonging
 • Anti-rimpel behandeling
 • Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)
 • Pigment en ouderdomsvlekken verwijderen
 • Het verzacht littekens
 • Verminderd hardnekkige acne
 • Vervaging van de acne littekens

Fruitzuurpeeling - Salonnepro

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er met glycolzuur, lactaatzuur of salicylzuur een peeling wordt uitgevoerd. de ‘lijm’ tussen de dode huidcellen wordt verweekt, waardoor ze los komen en verwijdert worden. Hoeveel dode huidcellen er verwijdert worden hangt af van de gebruikte fruitzuren en de inwerktijd.

Collageen

Fruitzuurpeelings worden vaak ingezet als een allround anti-aging behandeling. Fruitzuur stimuleert de aanmaak van collageen en de productie van nieuwe huidcellen. Daarnaast heeft fruitzuur hydraterende eigenschappen.

Gladde huid

Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de huid gladder en minder dof. Hierdoor is deze behandeling een aanrader bij een verhoornde, stevige huid. De huid wordt soepeler en stralender.

Puistjes

Voor het behandelen van (actieve) puistjes en mee-eters gebruiken we salicylzuur. Salicylzuur lost talgverstoppingen in de poriën op en helpt bij een rustiger huidbeeld met minder puistjes. Daarnaast werkt salicylzuur bij het verminderen van donkere verkleuringen die ontstaan zijn na puistjes.

Vette huid

Omdat salicylzuur een effectieve vetoplosser is, zetten we salicylzuur graag in bij een vette huid. overtollig talg wordt opgelost tot in de poriën en de huid wordt in balans gebracht.

Lichaam

Ook op het lichaam kan een fruitzuurpeeling aangebracht worden, zoals op de handen en het decolleté. Bij puistjes op het lichaam zoals de rug kan salicylzuur ook ingezet worden.

Microneedling - Salonnepro

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een  groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Collageen

Collageen is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. Naarmate die huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de microneedling behandeling wordt het  lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpels van binnenuit opgevuld

Het aangemaakte collageen blijft tot 2 jaar aanwezig in de huid alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat na de kuur te behouden adviseren we een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Hoe vaak u een onderhoudsbehandeling ondergaat is afhankelijk van uw huid.

Littekens

Microneedling wordt tevens ook toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit litteken collageen. Dit collageen is in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur. We gebruiken microneedling om het litteken collageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren.

Grove poriën

Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid, waardoor grove poriën verfijnen en verstrakt worden.

Pigmentatie

De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma en ouderdomspigment. Ook de donkere huidverkleuringen die ontstaan na puistjes kunnen met microneedling vermindert worden

Lichaam

OP het lichaam kan microneedling ingezet worden bij zwangerschapsstriemen, een sinaasappelhuid en littekens op het lichaam

Bio Pulse combinatie behandeling Fruitzuurpeeling

Hierboven kan je lezen wat deze behandelingen afzonderlijk van elkaar doen. Het fantastische hieraan is dat je ze kan combineren. Deze combinatie versterkt de behandeling met een verhoogde werking van wel 50%! Hierdoor kunnen we in kortere tijd intensievere behandelingen geven en sneller resultaat verkrijgen.

Bio Pulse Therapy versterkt de werking van de Fruitzuurpeeling behandelingen en zorgt voor de essentiële toename van zuurstof in de huid. Ook zorgt Bio Pulse voor een goede bloedcirculatie in alle huidlagen, waardoor het fruitzuur beter verspreid wordt.

We starten hier met de fruitzuurpeeling en eindigen met het masker van 45 minuten van de Bio Pulse.

Bio Pulse combinatie behandeling Microneedling

Hierboven kan je lezen wat deze behandelingen afzonderlijk van elkaar doen. Het fantastische hieraan is dat je ze kan combineren. Deze combinatie versterkt de behandeling met een verhoogde werking van wel 50%! Hierdoor kunnen we in kortere tijd intensievere behandelingen geven en sneller resultaat verkrijgen.

Bio Pulse Therapy versterkt de werking van de Microneedling behandeling en zorgt voor de essentiële toevoer van zuurstofrijk bloed in het gelaat. Hierdoor kan er meer collageen aangemaakt worden. Collageen kan alleen aangemaakt worden als er voldoende zuurstof en brandstof (vitamine A en C) aanwezig is. Beide vitaminen worden aangebracht tijdens de behandeling

We starten hier met de fruitzuurpeeling en eindigen met het masker van 45 minuten van de Bio Pulse.

Eye treatment - Salonnepro

De Luxe Oogverzorging bestaat uit het reinigen en het verzorgen van de ogen. Cupping onder de ogen, oogmasker en oogverzorging. Zo kan je doelgericht werken aan vochtophopingen rondom de ogen of kraaienpootjes.

Stappenplan: 

Reinigen gelaat

Cupping onder de ogen

Nano needling rondom de ogen. Hier werken we het serum met kloppende bewegingen in de huid.

Lifting eye patches worden onder de ogen aangebracht en

Eye cream

Korte Gelaatsverzorging - 30min

Heb je niet veel tijd? Dan is deze gelaatsverzorging ideaal voor jou. Bij deze verzorging kijken we eerst wat jouw huid nodig heeft. We starten met een reiniger, scrub en diepte reiniger. Hierna wordt er een masker opgelegd dat aangepast is aan jou. We ronden af met een oogcrème, serum en dagcrème. Op deze manier geef je jouw huid toch die extra boost!

Basis Gelaatsverzorging Naobay

Deze verzorging is geschikt voor jong en oud! Voor die me-time die we onszelf zo weinig gunnen. Je huid wordt hier gereinigd, gepeeld, je wenkbrauwen worden in model gezet en die zwarte puntjes pakken we ook eens aan. Hierna gaan we over naar die massage waarop je zat te wachten. Met het masker laat ik je nog even nagenieten en krijgt je huid die extra voeding. Afsluiten doen we met een toner en dagcrème.

Gelaatsverzorging Specifieke huid Naobay

Heb je toch nood aan wat meer diepgang in je behandeling? Kies dan voor de “Specifieke huid” van Naobay. Voor we starten kijken we eerst waar de problemen zich situeren. Aan de hand hiervan kunnen we een op maat gemaakte behandeling garanderen. De reiniger, dieptereiniger, wenkbrauwen epileren, massage, masker, oogcrème en dagcrème zullen je laten stralen als je weer buiten komt! En dit allemaal op maat van jouw unieke huid. Meer over de producten die we gebruiken vind je hier.

Gelaatsverzorging Anti-Age Naobay

Heb je nood aan nog meer voeding en verzorging? Wil je die rimpeltjes wat voor zijn? Kies dan voor de Anti-Age verzorging. Je krijgt een reiniger, peeling en diepte reiniger om al het vuil dat je huid in is geslopen weg te krijgen. De wenkbrauwen worden in model gezet en moest je ook last hebben van haartjes op je bovenlip, verwijderen we die ook ineens. Je krijgt een heerlijke massage waarna een masker volgt. Als afsluiting krijg je een rijkelijk serum vol Hyaluronzuur. Een volle oogcrème en een zeer voedende dag- of nachtcrème.

Huidverbeterende behandeling Junglück

Lijkt jouw huid op alle producten te reageren? Kies dan voor de huidverbeterende behandeling van Junglück. In deze producten is geen parfum toegevoegd en zijn de producten huidvriendelijk en dermatologisch getest. Ze gebruiken zo weinig mogelijk ingrediënten met een zo hoog mogelijk resultaat.

In deze behandeling zit:

 • reinigen
 • peeling
 • verwijderen zwarte puntjes en/of comedonen
 • wenkbrauwen en bovenlip ontharing
 • massage
 • masker
 • oogcrème
 • serum
 • dag/nachtcrème

Huidverbeterende behandeling Salonnepro

Deze behandeling is sterk te vergelijken met de ‘Huidverbeterende behandeling Junglück’. Het verschil hier is dat we met de producten van salonnepro werken en hier heerlijke geuren in zitten. Deze kunnen we heel veelzijdig inzetten dus is geschikt voor alle huidtypes. We kijken samen op het moment waar de problemen zijn en dan pas ik de behandeling daarop aan.

In deze behandeling zit:

 • reinigen
 • peeling
 • verwijderen van mee-eters en/of comedonen
 • wenkbrauwen en bovenlip epileren
 • massage
 • masker
 • serum
 • oogcrème
 • dag- of nachtcrème