GELAAT

Gelaatsverzorging Cleyo - 75 min

Heeft u een huidprobleem, of wilt u deze juist voorkomen? Cleyo gelooft in ouder worden op een natuurlijke manier. Ouder worden geschat dan je eigen leeftijd, is nooit leuk. Met de professionele behandelingen op maat, gaat Cleyo veroudering van de huid tegen. Na een bezoek met de producten van Cleyo ervaart u uw huid weer als jonger en frisser! Met het op maat gemaakte behandelplan, biedt CLEYO u de oplossing. De behandelingen CLEYO laten de huid in korte periode tot rust komen, waarna de huid stapsgewijs wordt verbeterd.

Microdermabrasie

My Dear biedt ook microdermabrasie aan, dit is een specifieke vacuüm techniek waarbij steriele microkristallen over de huid worden gespoten. De microkristallen raken de huid, hierdoor komen de oude en dode huidcellen los en deze worden afgevoerd. De oude huidcellen worden vervangen door nieuwe jonge cellen.

Een microdermabrasie-behandeling is intenser dan een scrub, maar veel veiliger dan een chemische peeling. Het resultaat en het aantal behandelingen dat je nodig hebt is heel persoonlijk. Het herstelproces van de huid is namelijk heel persoonsgeboden.

De microdermabrasie-behandeling is geschikt voor:

 • Huidverjonging
 • Anti-rimpel behandeling
 • Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)
 • Pigment en ouderdomsvlekken verwijderen
 • Het verzacht littekens
 • Verminderd hardnekkige acne
 • Vervaging van de acne littekens

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger.  De fruitzuurpeeling wordt aangebracht na het reinigen van de huid. De oude huidcellen worden verwijderd waardoor je huid een mooiere kleur krijgt. De doorbloeding van de huid verbetert, pigmentvlekken verdwijnen en de huid ziet er egaler en frisser uit.

 

Wil je de fruitzuurpeeling proberen dan krijg je een op maat gemaakt behandelplan. Het aantal beurten noodzakelijk voor het gewenste resultaat is afhankelijk van persoon tot persoon.

De fruitzuurpeeling is geschikt voor het behandelen van:

 • Acne
 • Pigmentstoornissen
 • Rimpelvorming
 • Doffe huid
 • Oppervlakkige littekens
 • Preventieve werking tegen huidveroudering

Derma-pen Behandeling

Bij My Dear kan je ook terecht voor een behandeling met de Dermapen. Dit is een revolutionaire techniek die de huid gaat verbeteren. Deze nieuwe techniek van micro-needling is een op maat gemaakte behandeling. Het aantal afspraken en het resultaat is dus van persoon tot persoon afhankelijk.

Bij een behandeling met de dermapen komen er minuscule naaldjes in de huid. Ze maken een kanaal, dat niet zichtbaar is voor het blote oog. Deze kanaaltjes zijn groot genoeg om de huid te openen en een geconcentreerd serum of vitamine-cocktail toe te dienen. Deze techniek activeert de huid op een natuurlijke manier. Het herstelproces komt vanuit de diepte van de huid op gang. Door het prikkelen van het bindweefsel komen er groei- en helende factoren vrij. Deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

De dermapen -behandeling is geschikt voor het bestrijden van:

 • Acne
 • Littekens
 • Rosacea
 • Striae (striemen in de volksmond)
 • Diepere littekens
 • Grove poriën en of verstopte poriën
 • Mee-eters en onzuiverheden
 • Huidveroudering en verslapping
 • Vermoeide of gezwollen wallen
 • Doffe huid zonder glow
 • Hyperpigmentatie en zwangerschapsmasker

Gelaatsverzorging Naobay - Kort 30 min

Heb je niet veel tijd? Dan is deze gelaatsverzorging ideaal voor jou. Bij deze verzorging kijken we eerst wat jouw huid nodig heeft. We starten met een reiniger, scrub en diepte reiniger. Hierna wordt er een masker opgelegd dat aangepast is aan jou. We ronden af met een oogcrème, serum en dagcrème. Op deze manier geef je jouw huid toch die extra boost!

Gelaatsverzorging Naobay - Basis 75 min

Deze verzorging is geschikt voor jong en oud! Voor die me-time die we onszelf zo weinig gunnen. Je huid wordt hier gereinigd, gepeeld, je wenkbrauwen worden in model gezet en die zwarte puntjes pakken we ook eens aan. Hierna gaan we over naar die massage waarop je zat te wachten. Met het masker laat ik je nog even nagenieten en krijgt je huid die extra voeding. Afsluiten doen we met een toner en dagcrème.

Gelaatsverzorging Naobay - Gevoelige Huid 75 min

Vaak rode vlekken in je gezicht? Reageer je op alles wat je op je huid smeert? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Door het gebruik van natuurlijke producten is de kans op reacties zo goed als onbestaand. We gaan je huid tot rust laten komen met de zachte producten van Naobay. De reiniger, dieptereiniger, wenkbrauwen epileren, massage, masker, serum oogcrème en dagcrème zullen je laten stralen als je weer buiten komt!

Gelaatsverzorging Naobay - Anti-Age 90 min

Heb je nood aan nog meer voeding en verzorging? Wil je die rimpeltjes wat voor zijn? Kies dan voor de Anti-Age verzorging. Je krijgt een reiniger, peeling en diepte reiniger om al het vuil dat je huid in is geslopen weg te krijgen. De wenkbrauwen worden in model gezet en moest je ook last hebben van haartjes op je bovenlip, verwijderen we die ook ineens. Je krijgt een heerlijke massage waarna een masker volgt. Als afsluiting krijg je een rijkelijk serum vol Hyaluronzuur. Een volle oogcrème en een zeer voedende dag- of nachtcrème.

Gelaatsverzorging Naobay - Vette Huid 75 min

Niets is zo vervelend dan die ontstekingen op je huid of zwarte puntjes die maar blijven komen. Voor jou is er daarom een gelaatsverzorging op maat bedacht. Door je gelaat goed te reinigen kan al het vuil uit je huid en wordt die acné ook aangepakt zonder dat het je huid uitdroogt! Ook hierbij gebruiken we een aangepast gamma. Reiniger, peeling, diepte reiniger, wenkbrauwen epileren en comedonen drukken. Hierna een ontspannende massage waarna ik je even tot rust laat komen met een masker. Als afsluiter een toner, oogcrème en dagcrème.

Aqua Start - 30 min

Last van je huid waar je niet vanaf geraakt? Met de Aqua Start kan je al heel wat doen doordat de producten een zeer hoge concentratie aan werkende stoffen hebben. Hier gaan we reinigen, tonifiëren, exfoliëren, masker leggen, serum erna en afsluiten met een dagverzorging. Voel na je eerste behandeling al meteen het verschil

Aqua Basic - 60 min

Ook weer is deze behandeling geschikt voor de probleemhuid. Maar hier gaan we buiten het reinigen en exfoliëren ook nog tijd maken om die wenkbrauwen in model te zetten en de comedonen te drukken moesten deze aanwezig zijn. Onder het masker nemen we lekker wat tijd voor een rustgevende handmassage

Aqua Complete - 90 min

Iedereen verdient al wel eens extra me-time, toch? Wel deze behandeling is de behandeling om helemaal tot rust te komen en terwijl jouw huid optimaal te verzorgen! Met de producten van Aqua Organic merk je na behandeling 1 al een immens verschil. In deze gelaatsverzorging gaan we je huid volledig tot in de diepte reinigen, exfoliëren, tonifiëren, wenkbrauwen perfectioneren en comedonen uitduwen. Dan komt de langverwachte massage die nog verder overgaat in een handmassage terwijl je masker intrekt. We sluiten af met een aangepast serum en dagverzorging en je hebt weer een fixe boost gekregen voor je gelaat!

Ook weer is deze behandeling geschikt voor de probleemhuid. Maar hier gaan we buiten het reinigen en exfoliëren ook nog tijd maken om die wenkbrauwen in model te zetten en de comedonen te drukken moesten deze aanwezig zijn. Onder het masker nemen we lekker wat tijd voor een rustgevende handmassage