Manicure

Manicure

Een manicure kan wonderen doen! Het eerste waar je contact mee maakt met personen zijn toch je handen. Dan is het ook eens zo fijn als die volledig verzorgt zijn.

Bij een manicure zorgen we dat de nagelriemen terug op zijn plaats zitten, daarnaast verwijderen we de losse velletjes, achteraf hydrateren we de nagels met nagelriemolie om deze goed zacht te houden. Je nagels worden ook nog eens mooi in vorm gevijld.

Als afsluiter krijg je nog een heerlijke handmassage met de natuurlijke en ecologische handcrème van Naobay!

Om je nagels te lakken gebruik ik de nagellakken van Boho green cosmetics. Van alle nagellakken geeft deze een perfect resultaat en houdt het je nagels gezond, en ook jou! Je kan deze producten ook kopen op onze webshop voor thuis te gebruiken.

Gellak

Met de producten van EVO ben je zeker dat je de gezondste keuze maakt en het doet absoluut niets af aan de kwaliteit.

Na verschillende testen was ik zo overtuigd van dit product en ik was zeker niet alleen. De glossy laag dat vaak zeer snel dof wordt blijft heel de periode mooi glanzen.

Je nagels blijven minstens 2 weken prachtig!

Evo is 100% vegan en compleet geweldloos verkregen. Er zijn geen testen op dieren gedaan.

Russian Manicure

De Russian Manicure is bij velen nog een ongekende term, daarom leg ik hier graag uit wat je allemaal mag verwachten bij deze behandeling.

Deze behandeling wordt uitgevoerd met verschillende freesjes, deze zijn speciaal ontwikkeld voor de nagels. Hiermee worden de nagelriemen achteruit geduwd zodat er een groter nageloppervlak is. De overtollige nagelriemen worden verwijdert en de nagel wordt glad gemaakt.

Als dit alles is gebeurd kunnen we starten met de Gellak.

Na de Gellak krijg je nog een korte handmassage met de natuurlijke handcrème van Naobay. Hierna worden jouw nagelriemen nog eens extra verzorgd met een hydraterende olie voor de perfecte look.

Waarom kiezen voor een Russian Manicure en niet enkel Gellak?

  • Je nagels blijven langer stralen
  • De nagels zijn op deze manier optimaal verzorgd
  • Meer ontspanning voor jezelf
  • Het is DE LOOK voor jouw handen