Blogposts

Op deze pagina vind je onze blogposts. Ontdek hier hoe je jouw huid gezond kan houden, zowel thuis, tijdens de wintermaanden,.. en nog diverse tips en tricks.

Heb je vragen bij de gebruikte producten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je met plezier verder.

Het verschil tussen micellar water en een toner

Zowel een toner als micellar water dienen voor het verwijderen van make-up, toch is er een groot verschil tussen beide. We merken dat er toch nog wat verwarring is. In deze blogpost ontdek je dus wat je gebruikt, wanneer en waarom, toch beide effectief wel een plekje verdienen in jouw badkamerkast.

Klik hier om verder te lezen.

 

Hoe hou je jouw huid optimaal tijdens de lockdown?


We krijgen heel wat vragen van klanten ivm de huidverzorging tijdens de lockdown. De huidverbeterende behandelingen werden on hold gezet, maar wij geven je hier een overzicht met vegan, diervriendelijke producten die je kan gebruiken om jouw huid in optimale conditie te houden.
Klik even op “meer” om per huidtype te ontdekken wat je kan doen en welke producten je hierbij gaan ondersteunen.  De producten vind je allemaal in onze webshop.

Heb je vragen over jouw huidtype, aarzel niet om ons een berichtje te sturen.

Klik hier om verder te lezen. 

Waarom gebruik je een scrub en welke past bij jouw huidtype?

In een andere blogpost deden we alles al uit de doeken over het verschil tussen een toner en micellar water.  Vandaag willen we jullie meer informatie geven over het gebruik van een scrub. Daarnaast geven we ook nog even mee welke scrub gepast is voor jouw huidtype.

Klik hier om verder te lezen. 

Hoe voorkom je een uitgedroogde huid?!

De winter staat voor de deur, in mijn salon merk ik dat er veel meer mensen last hebben van winterkwaaltjes. Dit kan gaan van een gewone droge huid tot een schilferende huid.  Daarom dat wij hier een korte blogpost aan wijden zodat jij jouw huid winterklaar kan maken. Bye bye droge huid en lippen! 

 

Klik hier om verder te lezen.

Alles wat je wil weten over een serum

Soms heeft je huid nood aan een extra booster, dit is eigenlijk wat een serum doet. Een serum is aangeraden wanneer jouw basis huidverzorging al op punt staat. Dit betekend dat je de producten gebruikt die het best bij jouw huidtype passen, zoals een reiniger, toner, scrub en crème. In deze blogpost ontdek je onze serums en waarom je deze wil leren kennen en gebruiken.

 

Klik hier om verder te lezen.