Alles wat je wil weten over het serum.

Gebruik jij al een serum? Of heb je het nog niet in jouw badkamer? Zou je het dan aanschaffen? Wel in deze post kom je te weten wat een serum nu juist kan doen en hoe het jou kan helpen.

Heb je interesse in 1 van onze dierproefvrije en vegan producten, klik dan even hier.

Alles wat je wil weten over een serum

Soms heeft je huid nood aan een extra booster, dit is eigenlijk wat een serum doet. Een serum is aangeraden wanneer jouw basis huidverzorging al op punt staat. Dit betekend dat je de producten gebruikt die het best bij jouw huidtype passen, zoals een reiniger, toner, scrub en crème. In deze blogpost ontdek je onze serums en waarom je deze wil leren kennen en gebruiken.

 

Het juiste serum doet wonderen voor jouw huid

Een serum geeft een boost, je gebruikt het voor jouw dag- en nachtcrème. Het bevat actieve stoffen in een hoge concentratie. Hierdoor is het uiterst efficient wanneer je het toevoegt aan jouw bestaande routine om jouw huid te verbeteren.

Een serum is rijk, het wordt snel opgenomen door jouw huid en is uiterst efficient. Omdat het zo rijk is heb je er ook maar weinig van nodig. De prijs  is vaak hoger dan dat van een klassieke crème, maar je komt er veel langer mee toe.

Je kan een serum ook inzetten als kuur, om je huid bijvoorbeeld een extraatje te geven tijdens de gure wintermaanden.

Welke serums vind ik bij My Dear?

Wij hebben serums van Cleyo en van Naobay. Zo vind je zeker het geschikte voor jouw huid.

Cleyo

De 2 serums van Cleyo die zowat iedereen kan gebruiken kenmerken zich door het hoog vitamine C-gehalte. Hierdoor zijn ze ideaal tegen huidveroudering. Ze beschermen je huid ook tegen invloeden van buitenaf. We hebben er eentje van 15% en 20%, vooral die van 20% is een aanrader om jouw huid terug te verstevigen.  Het serum van 15% is uiterst geschikt om huid veroudering tegen te gaan. Maar ook bij een extreme droge huid of onderliggende huidproblemen zoals acne is dit een echte topper.

Hiernaast hebben we ook het redness calming serum. Heb je een heel gevoelige huid die veel roodheden bevat? Dan is deze voor jou geschikt. Ook voor huiden met veel ontstekingswaarden.

Naobay

Wil je jouw verzorgingsroutine upgraden dan kan je ook kiezen voor de serums van Naobay. We hebben het Renewal en Recovery Oil serum voor jou. Net zoals deze van Cleyo zijn ze uiteraard dierproefvrij en vegan. Het Renewal serum is geschikt voor normale en vette huidtypes. Je huid krijgt een liftend effect waardoor de veroudering wordt tegen gegaan. Merk je dat je een droge huid hebt dan is het Recovery Oil serum meer iets voor jou. Zeker tijdens de gure wintermaanden kan dit jouw huid echt boosten.

We weten allemaal dat een goede hydratatie de basis is om huidveroudering tegen te gaan, dankzij een serum help je die hydratatie een handje.

 

Weet je niet welke van onze opties voor jou huid geschikt is?

Geen probleem. Stuur me een sms of een mail en aan de hand van verschillende vragen of misschien zelfs een foto van je huid kunnen we samen tot het juiste product komen!

serum

Heb je onze andere blogposts al bekeken? Klik snel even hier.